Atelier-shop

Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan het atelier. Het atelier is gevestigd in een oude haring drogerij en – rokerij in Vlaardingen aan de Wilhelmina haven ZZ nr. 20 op de tweede etage. In dit gebouw zijn meerdere ateliers en het is vanwege de sfeer alleen al leuk om een bezoek te brengen. Deze locatie wordt ook vaak gebruikt voor fotoshoots. Kijk voor meer indrukken op de website van OOAK Compagny. OOAK staat voor One Of A Kind.

Voorlopig is het – vanwege de Corona maatregelingen – alleen mogelijk om op afspraak langs te komen. Bel of app mij even of ik aanwezig ben.

Er zijn nog een aantal originele werken te koop. Ook zijn er giclée prints die nauwelijks van het echte portret te onderscheiden zijn. Maar er zijn ook allerlei kaarten van de portretten.

De koffie staat klaar! Leuk als je langs komt!

p.s. je kan me ook volgen via Instagram

kaarten
prints
Aan het werk
het atelier
Grote houten panelen aan het prepareren voor olieverf

Een luipaard op linnen doek

Het is mogelijk om een portret te laten maken om cadeau te geven. Omdat het heel persoonlijk is welke foto de eigenaar mooi vind, is het makkelijker om een cadeaubon te geven en de eigenaar contact met mij op te laten nemen om een foto uit te zoeken voor het portret. 

Als je voor iemand een cadeaubon wil bestellen, neem dan even contact met mij op. Dan bespreken we de mogelijkheden.
Dat kan via het contactformulier of stuur me een berichtje via info@astridtax.com of 06.538.38.007

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven