Ik zag twee beren…

Dit portret heb ik in twee delen gemaakt.

Normaal gesproken leg ik een tekening wel vaker even opzij omdat ik met verschillende dingen bezig ben.
Maar nu kwam ik op een punt dat het portret af was, en echt gelijkend op de foto waarvan ik het had getekend, maar het was nog niet naar m’n zin.

Het achterste beertje was eerst aan de beurt.
Een geplastificeerde bladzijde over het gedeelte dat al getekend is, om de tekening schoon te houden.
De donkerste delen eerst.

En toen wist ik het even niet. Iedereen die langs kwam heb ik de tekening en de foto waarvan ik het portret heb gemaakt laten zien en gevraagd: “Wat zie ik er nou toch aan?” Het probleem was dat niemand zag wat ik bedoelde. Ze vonden de beertjes schattig en mooi.

Maar toen zei een vriendin dat de foto te bewerkt was. Ze is fotograaf en zag dat daardoor de foto z’n diepte had verloren en vlak was. Dat was mijn tekening dus ook geworden.
Hierna ben ik gaan zoeken op internet naar allerlei foto’s van kleine bruine beertjes. En die heb ik gebruikt om de tekening af te maken. Ik ben benieuwd wat je ervan vind.

Wil je eens een bezoek brengen aan m’n atelier en de originele tekeningen, prints en kaarten zien, stuur dan even een berichtje. Je bent van harte welkom.

Het is mogelijk om een portret te laten maken om cadeau te geven. Omdat het heel persoonlijk is welke foto de eigenaar mooi vind, is het makkelijker om een cadeaubon te geven en de eigenaar contact met mij op te laten nemen om een foto uit te zoeken voor het portret. 

Als je voor iemand een cadeaubon wil bestellen, neem dan even contact met mij op. Dan bespreken we de mogelijkheden.
Dat kan via het contactformulier of stuur me een berichtje via info@astridtax.com of 06.538.38.007

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven