Blog

Liefde op het eerste gezicht

Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Flurry was een echte koelie, zodra ze de kans had lag ze bij me op schoot. Waar t vrouwtje ging, ging Flurry, ze was heel gefocust op mij. ‘s-Morgens was ze mijn wekker, om half zeven maakte ze me heel liefdevol wakker met een zacht tikje van haar pootje op mijn gezicht.
Lees verder >>

En ineens is het zo stil in huis…

Chico was zijn naam. Helaas was hij net overleden en de eigenaars miste hem natuurlijk enorm. Ja, natuurlijk maak ik graag een portret. En even later krijg ik nog een paar foto's doorgestuurd van een hondje met een leuke pittige uitstraling. Roxy. Ze is 17 jaar. Of ik dan ook een portret van Roxy kan maken. Tuurlijk! En zoals altijd wanneer ik aan het tekenen ben, ontstaat er voor mijn gevoel een connectie met het dier. Ik werd nog nieuwsgieriger naar Chico en Roxy. Ik vroeg aan de eigenaar naar hun karakter.
Lees verder >>

Een goede foto van je huisdier maken doe je zo…

Voor je begint met foto’s maken is het handig als je weet wat je wil. Wil je je hond wel of niet met de bek open en een tong eruit op de foto? Of wil je dat de oortjes alert omhoog staan, of dat de hond heel relaxt en dromerig uit z’n ogen kijkt. Het is allemaal mogelijk, en het is allemaal goed. Maar bedenk van te voren wat je wil. Zo kan je de tijd beperken voor het dier. Hij of zij is het misschien niet gewend en wordt zenuwachtig van al dat gedoe. Vooral als je met een veel hogere, hyper-stem hem steeds gaat roepen zodat hij naar de camera kijkt. Lees de tips hoe je een mooie foto kan maken van je huisdier.
Lees verder >>

Cadeaubon

Zoek je een mooi cadeau voor iemand die een huisdier heeft, dan is een portret van het dier een mooi cadeau. Zeker als het dier al wat ouder aan het worden is, of als het dier inmiddels overleden is. Een portret is een mooie blijvende herinnering.
Lees verder >>

Gratis eendje

Download dit eendje, print het uit en verstuur het als postkaart naar iemand met een persoonlijk berichtje erin. Wordt erg gewaardeerd!
Lees verder >>

Rachida de Afgaanse windhond

Deze hond heeft een speciaal plekje in m'n hart. Deze Afgaanse windhond is zo'n mooie dame! Het lijkt wel alsof ze het weet.
Lees verder >>
Scroll naar top